Impresszum

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

www.excellencemed.net

hatályos: 2016-03-17

Preambulum

Üdvözöljük honlapunkon!

Honlapunk tartalmát orvosok írják, akiknek célja az Ön tájékoztatása. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a portálon, blogon megjelenő cikkek, információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képzik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Az Ön felelőssége az is, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja. A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért, továbbá az orvosi vizsgálat elmaradásából származó károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Honlapunk, blogunk, használatával Ön ezt tudomásul veszi.

A www.excellencemed.net weboldal oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A HONLAPON MEGJELENÍTETT TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE, GYÓGYÍTÁSÁRA.

AZ ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK NEM HELYETTESÍTIK A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET, SEM PEDIG AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!

KÉRDÉSEK ESETÉN MINDIG KERESSE FEL KEZELŐORVOSÁT!

Köszönjük, hogy vásárlása során bennünket tisztel meg bizalmával! Számunkra fontos, hogy Ön tisztában legyen a jogaival, és a közöttünk létrejövő szerződéses viszony tartalmával! Jelen dokumentum megfelel a hatályos jogszabályoknak. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a hpnlaon lévő összes dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a mindenkori ÁSZF tartalmát! Ha a mindenkori Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

SZERZŐI JOGOK

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a www.excellencemed.net weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Excellence Med Kft

Amennyiben honlapunk tartalmát, akár részben, akár egészben egyéb honlapokon felleljük azonos vagy átdolgozott formában, úgy a jogosultatlan felhasználó 300 EUR, azaz háromszáz euró összegű kötbér megfizetésére köteles másolt oldalanként. Másolt oldalnak tekintendő, ha a harmadik személy honlapján feltüntetett tartalom előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül 10%-nál nagyobb mértékben tartalmaz a honlapunkról átvett tartalmat. Felhasználó honlapunk használatával kijelenti, hogy a kötbérfizetésre vonatkozó, fentiekben rögzített megállapodást elfogadja. A jogosultatlan felhasználás bizonyításával kapcsolatos költségeket szintén a jogosultatlan felhasználóra hárítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a www.excellencemed.net oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni.

A blogon és a weboldalon közzétett adatok felhasználásából eredő esetleges károkért, illetve a látogató tájékoztatására közölt egyéb weboldalak tartalmáért a blog és a weboldal szerzői felelősséget nem vállalnak.

WEBÁRUHÁZ ÁSZF, ADATVÉDELEM: lásd a Jogi Menü alatt

FOREVER LIVING PRODUCTS ÁSZF: ITT

Impresszum: a Szolgáltató (Eladó, Vállalkozás, Szállító) adatai

Név: Excellence Med Kft

Székhely: 2112 Veresegyház, Páskom u 8-10 1/B

Levelezési cím: 2112 Veresegyház, Páskom u 8-10 1/B

Cégjegyzékszám: 13-09-157313

Adószám: 22693468-2-13

E-mail: info@excellencemed.net

Honlap: www.excellencemed.net

Bankszámlaszám: 10401000- 50526568- 53681019

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: 3 in 1 Hosting Kft

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u 12. 3/11

Elérhetőség: https://megacp.com/contact.php